Konyhabútor készítés

Konyhabútor készítés és tervezés

Munkáink között kiemelt helyet foglal el a konyhabútor készítés. Mi, a Pálfalvi Bútor Design-al örülünk neki, mert egy konyhabútor mindig különleges lehetőségeket biztosít. Egyfelől minden megrendelőnk elképzelése más, ezért nincs két egyforma konyhabútor tervezés és készítés.


Konyhabútorok készítése során a lehetőségek határtalanok a kialakításban.  Az összes kiegészítő és alapanyaggyártó nagy hangsúlyt helyez a konyhabútor kiegészítőkre. Ez azért van, mert a konyhabútorok adottsága szinte mindig eltérő, hogy ezt majd minden esetben egyedileg kell gyártatni, hogy tökéletes a megrendelő igényei szerinti konyhabútor alkothassunk. Évek alatt készítettünk már modern, minimal gyakorlatilag minden stílusú konyhabútort is, amik tökéletes kielégítik a megrendelőink minden napi igényeit.

Úgy gondoljuk, hogy a konyhabútor lakások meghatározó része. Ez az a hely, ahol nap mint nap a legtöbbet fordulunk meg. A kisebb és nagyobb főzések kapcsán sok időt töltünk el a konyhában, ezért  nem mindegy, hogy ezt milyen körülmények között tudjuk megtenni. Pálfalvi Bútor Design-al a minőséget és hozzáértést nyújtjuk Önnek a tökéletes konyhabútorhoz- elérhető áron.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!