Kőris lépcső – Egyedi lépcső készítés Bécsben

Bécs üdülő övezetében található házban a tulajdonos egy exkluzív lépcsőt szeretett volna készíttetni. Az elképzeléseihez természetesen partnerek voltunk, papírra vetettünk a konkrét megjelenést. Így egy igazán szép, modern lépcső rajzolódott ki a tervekből. A lépcsőt a megrendelő kérése alapján kőrisből készítettük el. Ezáltal tökéletes illeszkedett a lakás többi részéhez.

Miből készült?

Modern lépcső kőrisből Bécs  üdülőövezetében.

Munkánk elnyerte tetszését? Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken most!


Konyhabútor – Budaörs

Egy család számára az egyik legfontosabb helyiség egy házban a konyha. Ez az a közös tér, ahol szülök és gyermekek is sok időt eltöltenek, így nem mindegy, hogyan alakítjuk ki.  Egy budaörsi család praktikus, átlátható, hangulatos konyhát álmodott meg, ahol az étkező asztal is elfér.  Álmaikat sikerült maximálisan elkészíteni. Egyedi konyhabútor terveztünk meg számukra.

Miből készült?

Laminált frontfelülettel készült konyhabútor budaörsi családi házban.

Munkánk elnyerte tetszését? Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken most!


Konyhabútor – Egyedi tervezés és kivitelezés

Egy praktikus, egyedi és exkluzív konyha volt a megrendelőnk elképzelése. Természetesen közös tervezés után elkészítettünk álmai konyháját.

Miből készült?

Beépítettük a szükséges konyhai eszközöket, illetve mindent a lehetőség szerint legpraktikusabban készítettünk el. Furnérozott frontfelülettel ( pácolva, lakkozva). Festett üvegburkolat a falon és festett üvegbetét a pult elejébe ledvilágítással.

Munkánk elnyerte tetszését? Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken most!


Előszoba referencia – Tata

Egy izgalmas és elegáns előszobát terveztünk és készítettünk el:

-előszoba, laminált korpusszal és fényes frontfelülettel
- előszoba, laminált korpusszal, fényes frontfelülettel  és bőrrel kárpitozott fali panellel

Munkánk elnyerte tetszését? Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken most!


Gardrób és beépített szekrény

Egyedi beépített gardrób és szekrény tervezés és készítés

Gardrób illetve beépített szekrényeink minőségi alapanyagokból készülnek. Szekrények lehetnek hagyományos nyíló ajtóval szereltek, tolóajtósak, alumínium profilok és üveg kombinációjából készített tolóajtósak, vagy amit az egyedi elképzelések kívánnak. Munkáink során kedveltek a bejárható gardróbok. Az ilyen gardróbok szekrények esetében meglévő nagyméretű falüreget toló- vagy harmonikaajtók beépítésével leválasztunk a helyiségről. A beépítette szekrények belsejének kialakítását ( polcok, rudak, ruhalift, cipőtartó stb. ) az Ön igényei határozzák meg.


Beépített gardrób és beépített szekrények tervezésével és készítésével kapcsolatban keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Irodabútorok

Irodabútorok készítése, gyártása és tervezése

Minden vállalkozás más és más. Így az igények az elvárások is mások az irodabútorok kapcsán. Ezért nyilvánvalóan a sorozat gyártott termékek nem minden esetben nyújtanak megoldást, ha irodabútorokról van szó. A tömeg gyártott irodabútorok csak részben tudják kielégíteni az egyedi igényeket. Az egyedi irodabútorok, melyeket készítünk képesek akár 100%-ban idomulni a vállalkozás elvárásaihoz.

Más   irodabútor elképzelése van egy ügyfélszolgálatnak, más egy könyvelőirodának . Épp ezért válassza azt az irodabútort, amely kifejezetten Önöknek készül. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

DSC09257DSC09269DSC09254

Lépcsők

Lépcsők készítése és tervezése

Úgy gondoljuk, hogy a geometria és a fa természetes összhangjából készülnek az igazán különleges falépcsők. Egy pontosan szerkesztett lépcső tökéletes bele illik térbe.   Munkáink során sok tapasztalatot gyűjtöttünk, hogy Önnek a megvalósítsuk az álmait.



4 fontos dolgot helyezünk előtérbe lépcsők készítésénél:

- Dizájn, egyedi megjelenés, mely harmonizál a lakásba

- Biztonság! ( Stabil, biztonságos legyen)

- Kényelem. Minden napi használat során könnyen használható legyen a lépcső.

- Lépcső legyártása, beépítése és a technológiai kialakítása

A Pálfalvi Bútor Design egyedi lépcsőtervezéssel és kivitelezéssel már évtizedek óta foglalkozik keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Lépcső készítés és tervezés Budapest -  Lépcső készítés és tervezés Esztergom – Lépcső készítés és tervezés pest megye – Lépcső készítés és tervezés Komárom Esztergom megye

Szobabútorok – Szekrények, hálószobabútorok

Egyedi szobabútorok készítése

Gardrób szekrények, hálószoba bútorok

A Pálfalvi Bútor Design bútorkészítő vállalkozásnál elkészítjük azt az egyedi szobabútort, gardrób szekrényt, szekrénysort, hálószobabútort, ami az Ön elképzeléseiben szerepel és szobája egyik legszebb eleme lesz hosszú időn keresztül.


A Pálfalvi Bútor Design vállalja: Egyedi szobabútorok, szekrények, hálószoba bútorok készítését. Évtizedes tapasztalataink alapján garantáltan megvalósítjuk elképzeléseit. Önnek nincs más dolga, csak egy igényfelmérés alkalmával elmondja, hogy milyen szobabútorra, szekrényre, bútorra vágyik és mi elkészítjük, majd a helyszínen összeállítjuk álmai szobabútorát! A bútorok, szekrények kinézetének kiválasztása szinte végtelen: anyag, szín, méret és kialakítás tekintetében bármilyen szobabútort elkészítünk.

Szobabútor készítésről itt érdeklődjön itt—>

Szobabútor készítés Budapest -  Szobabútor készítés Esztergom - Szobabútor készítés pest megye – Szobabútor készítés Komárom-Esztergom megye

Konyhabútor készítés

Konyhabútor készítés és tervezés

Munkáink között kiemelt helyet foglal el a konyhabútor készítés. Mi, a Pálfalvi Bútor Design-al örülünk neki, mert egy konyhabútor mindig különleges lehetőségeket biztosít. Egyfelől minden megrendelőnk elképzelése más, ezért nincs két egyforma konyhabútor tervezés és készítés.


Konyhabútorok készítése során a lehetőségek határtalanok a kialakításban.  Az összes kiegészítő és alapanyaggyártó nagy hangsúlyt helyez a konyhabútor kiegészítőkre. Ez azért van, mert a konyhabútorok adottsága szinte mindig eltérő, hogy ezt majd minden esetben egyedileg kell gyártatni, hogy tökéletes a megrendelő igényei szerinti konyhabútor alkothassunk. Évek alatt készítettünk már modern, minimal gyakorlatilag minden stílusú konyhabútort is, amik tökéletes kielégítik a megrendelőink minden napi igényeit.

Úgy gondoljuk, hogy a konyhabútor lakások meghatározó része. Ez az a hely, ahol nap mint nap a legtöbbet fordulunk meg. A kisebb és nagyobb főzések kapcsán sok időt töltünk el a konyhában, ezért  nem mindegy, hogy ezt milyen körülmények között tudjuk megtenni. Pálfalvi Bútor Design-al a minőséget és hozzáértést nyújtjuk Önnek a tökéletes konyhabútorhoz- elérhető áron.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!